середа, 29 січня 2014 р.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Академконцерт"


  2-3 грудня 2011 року в м. Києві, у школі мистецтв ім.Стефана Турчака, відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Академконцерт 2011». Учасниками конкурсу були представники різних регіонів України. У конкурсі приймали участь і вихованці Корсунь-Шевченківського РЦДЮТ члени танцклубу «Фієста» з с. Квіток, які стали лауреатами І-ої премії та переможцями у номінації хореографія.






За підтримки творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», Фонду сприяння розвитку мистецтв та Київської обласної державної адміністрації 2 грудня 2012 року  у київській дитячій школі мистецтв ім. Стефана Турчака  пройшов ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого,  юнацького і молодіжного  мистецтва "Академконцерт – 2012"
Конкурс проходив по помінаціях: виконавці у академічному, фольклорному і естрадному жанрах: хори, оркестри, вокальні, інструментальні, хореографічні ансамблі .

 Танцювальний клуб «Фієста» квітчанського відділення районного центру дитячої та юнацької творчості був представлений двома  групами.  Конкурсна програма старшої групи складалася з бального танцю європейської програми «віденського вальсу» та українського  «Гопака». Всі члени журі були приємно вражені постановками та майстерністю виконання , за що присвоїли дітям-виконавцям І місце (І  премію конкурсу )



Молодша група продемонструвала  два танці латиноамериканської програми джайв  та ча-ча-ча. Не зважаючи на ще досить юний вік танцюристи  отримали ІІ премію і посіли друге місце.

Дипломом за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва були нагороджені кращі керівники  колективів серед яких і керівник танцювального клубу «Фієста» Лисенко Жанна Сергіївна.













Немає коментарів:

Дописати коментар