вівторок, 28 січня 2014 р.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Джерело надій" м. Київ

22 грудня 2013 року у м. Києві відбувся ХVІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Джерело надій" .Лауреати конкурсу танцювальні пари Стоноженко Едуард та Софія Бодненко, Квітка Євгеній та Марія Алєксанова. 

http://djerelonadiy.com.ua/index.php/gallery/11-festivali/47-xvii-ij-vseukrajinskij-festival-konkurs-mistetstv-dzherelo-nadij#!prettyPhoto

                                                       Вітаємо!!!







     
 За підтримки Міністерства Культури України та Молодіжної Верховної Ради 6 квітня 2013 року в Києві в концертному залі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім»  відбувся ХІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «ДЖЕРЕЛО НАДІЙ».
     «Фієста» - танцювальний клуб районного центру дитячої та юнацької творчості, прибув до Києва в складі представників Квітчанського відділення:  групи  вікової категорії 11-12 років та двох пар солістів старшої вікової категорії 15-16 років. Ми побачили високу якість організації фестивалю. Було дуже багато сильних, талановитих  суперників, та ми налаштувалися, зібрали волю в кулак і гідно виступили, посівши відповідно високі місця.  Середня група танцювального клубу «Фієста» продемонструвала два танці латиноамериканської програми «Залицяльники» та «Ласунчики»,  за що журі  конкурсу присвоїли їм ІІ місце. Танцювальний дует Стоноженка Дмитра та Шпунтенко Марії виконали «Запальний джайв», а Квітка Євгеній та Алексанова Марія продемонстрували глядачам дуже ніжний та ліричний «Повільний вальс». Зворушливі постановки та їх технічне виконання не залишили членів журі  байдужими і вони одноголосно нагородили пари першими місцями.





29 вересня 2012 року за підтримки Міністерства культури України у Києві Фонд проводив  VІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв  «ДЖЕРЕЛО НАДІЙ». 
Активну участь у фестивалі взяли вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості – старша  група квітчанського відділення танцювального клубу «Фієста», керівник Жанна Сергіївна Лисенко, у складі:  Шпунтенко Марії та Дарії,  Микитенка Сергія та Віталіни, Стоноженка Дмитра, Погрібняк Анжеліки, Насіди Владислава, Галати Євгенії, Квітки Євгена, Акімова Володимира, Горгули Віти, Панченка Миколи, Квітки Петра та Бурковської Юлії.
У нелегкій боротьбі, адже у конкурсі  брали участь безліч чудових танцювальних шкіл та колективів, наш танцклуб виборов І місце і став переможцем  УІІ Всеукраїнського фестивалю.
Але це ще не все! У віковій категорії 6-9 років наше місто було представлено молодшою групою танцклубу у складі Неклюдова Максима та Кравченко Олександри, Кальченка Данила та Новохадської Ольги. Малюкам-першокласникам нещодавно виповнилось по 6 років, вони старанно працювали впродовж року і така наполегливість принесла їм почесне ІІ місце.
Всі наші досягнення та перемоги ми ділимо порівну між дітьми, батьками та керівниками. Разом ми чудовий,  дружній колектив і сильна команда. Серед нас немає байдужих людей. Завдяки цьому сьогодні наші вихованці - переможці та призери. Велика подяка батькам за розуміння, терпіння і любов до танцювального мистецтва.




Щиру подяку  висловлює батьківський комітет квітчанського відділення танцклубу директору ТОВ «Агрофірма АгроРось» П.П.Євичу за фінансову допомогу та постійну підтримку в діяльності клубу.



25 лютого у м. Києві пройшло яскраве свято. За підтримки Міністерства культури і туризму України Міжнародний благодійний фонд «Соняшник» провів IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Джерело надій – 2012».

У нелегкій боротьбі, адже у фестивалі брали участь колективи з великих міст, обласних центрів багатьох регіонів України, наш  танцювальний клуб «Фієста»  виборов найвищу нагороду – Гран-прі фестивалю! Дітей урочисто привітали всі 16 членів журі та вручили танцклубу запрошення на Міжнародний фестиваль дитячої творчості до Туреччини. Якою  радістю і щастям світилися оченята наших дітей, коли ми, батьки, зустріли їх з київського потяга на залізничному вокзалі! Скільки незабутніх вражень та позитивних емоцій подарувала поїздка на столичний фестиваль!






     28 січня 2012 року  за підтримки Міністерства культури України та Міжнародного Благодійного Фонду «Соняшник»  у місті Києві відбувся IІІ-й Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «ДЖЕРЕЛО НАДІЙ».
     Представниками нашого району були вихованці РЦДЮТ, неодноразові переможці районних, обласних та всеукраїнських конкурсів, старша група танцювального клубу «Фієста» (с.Квітки) у складі : Шпунтенко Марії, Шпунтенко Дарії, Бурковської Юлії, Погрібняк Анжеліки , Стоноженка Дмитра, Насіди Владислава, Микитенка  Сергія та Квітки Євгенія на чолі з керівником  Лисенко Ж.С. Танцювальний клуб представив на конкурсі два танцювальних номери  латиноамериканської програми. Незважаючи на скрипучий київський мороз за вікном, в залі під час конкурсу панувала тепла атмосфера, а запальні танці  «Фієсти» не залишили байдужими глядачів та журі. Тож, запаливши всіх своєю енергетикою , веселим настроєм та технічним виконанням, колектив виборов перемогу і був нагороджений дипломом І-го ступеня у номінації «Бальна хореографія». З піднесеним настроєм повертались ми додому, по дорозі аналізували наші здобутки, замріювали плани на майбутнє та завдячували нашим керівникам за наполегливу працю,терпіння та творчий підхід, батькам – за розуміння й підтримку, квітчанському сільському голові Шпунтенку В.М.,  директору будинку культури  Шпунтенку С.В., а також директору ТОВ «АгроРось» Євичу П.П. за неодноразову допомогу у діяльності колективу.











Немає коментарів:

Дописати коментар